neděle 28. června 2009

O naschválníčcích kolem nás


Tak se jmenuje další fejeton na DigiAréně, ve kterém popisuji některé fotozážitky, jenž sice můžou čtenáře zlomyslně pobavit, ale já bych si je rád odpustil. I když - podle první reakce pod článkem - se čtenář moc nepobavil a ještě na mě káravě vztyčil prst...
Opět vás zvu k jeho přečtení a případnému zanechání stopy.

7 komentářů:

  1. Kam slapnes, sto let trava neroste, Franto.


    Aneb, trpajslici si te najdou vsude, myslim komentare k dotycnemu clanku.
    Myslim ze ses vyhledavany terc trpasliku a podobne.

    jeden by neveril.....

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Rudy, včera jsem šel spát s dost mizernou náladou. Ti trpaslíci mě fakt - na chvíli - dostali. Oni jsou pánové blogeři a myslím, že si tak chtěli zvýšit návštěvnost svých blogů. A nejvíce - po vzoru bulváru - zabírá skandál, bezohlednost a jistý druh sprostoty.
    Umím být dost jedovatý a dokázal bych je poslat tam, kam patří s razancí, která by je překvapila. Jenže to bych klesl na jejich úroveň. A za to mi nestojí. Holt si musíme zvyknout, že když postavíme dům, vždy se v okolí najde někdo, kdo bude připravený rozbít v tom domě okna a posprejovat omítku. Každý z nás chce nechat po sobě nějakou viditelnou stopu. A někdo to umí jen takhle.

    OdpovědětVymazat
  3. Článek jsem si přečetl s chutí a pobavil mě. A ty reakce pod článkem...celkem dost velký nešvar na českých diskusních fórech.
    Musím ale říct, že jsi ty výpady zvládnul s noblesou :) ahoj

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji Milane, ale měl jsi slyšet moji noblesu včera večer, když u toho nebyly děti. :)
    Ale ráno bylo moudřejší večera...

    OdpovědětVymazat
  5. Frantisku, musis to nebrat tak zas vazne, nikam to nevede, cim vic se zlobis, tim vic s toho maji radost. Jak maly deti. Kdyz se zacnes s deckem hadat, budto jim das par facek, nebo to nikam nevede. Samozrejmne, ze to muze skoncit s pochopenim a vysvetlenim a souhlasem, ale to se predpoklada, ze se nerozcilis, nezacnes pouzivat spatne argument ze zlosti, a ze ty deti jsou tvoje, takze je predpoklad ze maji ROZUM, a ze ty je svymi diskusnimi prispevky privedes k tomu aby ho zacali pouzivat.
    A to je ten rozdil, ktery si musis uvedomit, a ne verit, necemu co neexistuje. Urcity lidi ti nechteji dat za pravdu, a snazi se te jen popichovat, tim ze pouzivaji cast mozku, jenom cast, kterou ty pravdepodobne ani nemas. Jestli vis co myslim.

    Ja jsem si opravdu vsiml, ze na jakichkoliv CR nebo SR servers, nikde jinde to ncitim, lidi davaji skoro do vsech krytik, nebo komentaru nejakou urazku, nebo jizlivost. Je to pravdepodobne narodni vlastnost.

    Timhle se rozdeluji narody, podnecuji proti sobe, vznika nenavist a rasismus a valky.

    OdpovědětVymazat
  6. A jeste bych jen chtel dodat, ze je zajimave, ze narod, ktery si o sobe vzdy myslel a mysli ze je neco extra, vsichni ostatni jsou blby, a vsichni delaji vsechno spatne, je ten co ma nejvice techle zajimavich lidi bez mozku. Vipada ze je jich vic, nez ostatnich.

    OdpovědětVymazat
  7. tim samozrejmne nechci nikoho urazit, ani rozpoutat zlobu, jen to smutne konstatuji.Zamysleni.

    OdpovědětVymazat