středa 3. června 2009

Klaus for Brusel!

Dnes ráno jsem zahlédl kousek včerejší Moravcovy televizní diskuse na téma volby. Soudruh Ransdorf tam vypustil z úst myšlenku, která mě tentokrát ani neiritovala, ani ve svém důsledku nevyděsila . Prohlásil totiž, že bychom měli příštím eropským komisařem za naši republiku (v rámci kampaně Evropě to osladíme) nominovat současného prezidenta Václava Klause.
Netušil jsem, že někdy v životě najdu společnou řeč s komunistou, ale tady jsem velice PRO. Vyřešilo by to mnoho problémů jak s domácí politikou, tak s bruselskou administrativou.

Úplně vidím, jak bytostný byrokrat a euroskeptik Klaus omezuje jeho vlastní úřad evropského komisaře jak na lidech, tak na pravomocích aby mohl ještě více chránit naše národní práva proti nedemokratické byrokracii Evropské unie. Úžasná vize zasluhující si podporu.
Snad se najde nějaký politický subjekt, který našemu mocnáři vysvětlí, že by se měl opět obětovat pro naši zem a o tutu funkci vážně usilovat. Slibuji, že v případě všelidového referenda na toto téma, nejen půjdu vhodit své ano, ale přesvědčím k tomu to kroku alespoň dvacet dalších voličů.

Neboť jak pravil starý rabín v muzikálu Šumař na střeše: "Bože zachovej nám cara...


...co nejdál od nás."

Žádné komentáře:

Okomentovat