sobota 8. května 2010

Převážně neškodní...

V ten samý den, co se rozhodlo o mé hospitalizaci, mi Lojzina (pro ty kdo to náhodou neví - má žena), dohodla výstavu v našem Vlastivědném muzeu. A jelikož to bude moje první výstava ve městě, kde už více než dvacet let žiji, beru to jako prestižní záležitost. Jsem rád, že kamarádka Fistule - Jarka Kacarová svolila, že se ke mně přidá a půjdeme na to v tandemu fotek, které mají mnoho společného, ale zároveň se liší, tak jak to u ženského a mužského pohledu na svět bývá.

Bohužel většinu dění kolem organizace téhle akce sleduji jen v pravidelných raportech u mé nemocniční postele, když mám návštěvu, ale fotografie v té mé části budou opravdu moje. Ty za mně Lojzina odmítá dělat! :))


Takže pokud budete mít v úterý 1.6. 2010 možnost zajít, rádi vás tu uvidíme. A pokud to ve všední den nepůjde, je muzeum otevřené i o víkendu, jen to občerstvení tam už nebude....

7 komentářů:

  1. Ja myslel zes uz tam mnel vystavu, jen malou v nejake gallery cos nahodou objevil.....

    OdpovědětVymazat
  2. Ne, v té galerii jsem výstavu nikdy neměl...tam se chodím jen kochat. :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak preju vsechno nejlepsi,


    ja myslel tady jsi psal o nejake male galerii.......

    OdpovědětVymazat
  4. Přeji úspěch a mnoho radosti. Ta uzdravuje nejrychleji :-)
    Majda

    OdpovědětVymazat
  5. Františku, tak já teda přijedu...
    :-)

    ...a dík

    Fis

    OdpovědětVymazat
  6. Františku a Fistulko, velká gratulace k výstavě. Myslím že se tam taky vypravíme. A teď hlavně ať je všechno zase v pořádku a pustí tě domů!
    Držím palce.
    Tomáš

    OdpovědětVymazat