pátek 9. října 2009

Michal Benátský v Odolce...


Byl to Pavlův dobrý nápad, abych si své fotografie z ukončené výstavy vyzvedl až při vernisáži té další. Poznal jsem tak osobně Michala Benátského, viděl várku jeho velice dobrých fotografií a prožil večer plný jak pohody, tak překvapení. Zde je pozvánka na výstavu s názvem O lidech (...a o mně).


Minigalerie byla našlapaná k prasknutí jak místními patrioty, tak lidmi, které spojuje činnost na serveru PHOTOextract.  Já měl potíž se vůbec k fotografiím protlačit. Občas jsem musel použít kombinaci jemné diplomacie a hrubé síly, ale nakonec jsem viděl vše. A bylo skutečně na co se dívat.

Úvodní slovo měl opět Josef Jeřábek. Mluvil dostatečně krátce a vtipně, takže o něj jako o moderátora bát nemusíme. Největší rozruch večera však nezpůsobil Michal svými skvělými fotografiemi, ale Míša Sýkorová změnou vizáže, natolik podstatnou, že jsem nebyl zdaleka jediný kdo ji nepoznal. Zaplať bohové, šlo o změny vratné... ale i tak to má Míša u mně, jak v zastavárně :)



Takže, pokud jste nestihli vernisáž nezoufejte. Sice tu nepotkáte najednou tolik fajn lidí, ale zase budete mít větší klid na prohlížení Michalových snímků.

5 komentářů:

  1. Tahle akce mě velice potěšila a setkávání je koření toho našeho fotosnažení. I tentokrát fotky hodné obdivu.

    podle toho co píšeš se to mohlo nazvat

    Vernisáž a miša vizáž :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Bylo mi ctí se této akce účastnit a vše bylo tak jak naspáno. Velmi krásné ohlédnutí.

    OdpovědětVymazat
  3. Ano bylo to tak,napsal jsi to pěkně,ahoj.L.H.

    OdpovědětVymazat
  4. Míša byla ostříhaná nebo blond?

    OdpovědětVymazat